zwangerschapsfotografie op locatie lifestyle fotografie amersfoort laura elkhuizen fotografie

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Wow, wat bijzonder, je bent zwanger! Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ik weet nog zo goed hoe ik me voelde bij de eerste echo’s en hoe bijzonder het was om nieuw leven te voelen in je buik. Dat mooie, intieme gevoel dat je niet alleen bent…

Je denkt na over hoe het zal zijn met een klein mensje om voor te zorgen en ondertussen verandert je lijf en groeit je mooie buik.

Dat wil je toch voor altijd vastleggen?

Liefde & connectie met je kleintje

De 9 maanden van je zwangerschap is je lichaam zo anders, zo nieuw. Het blijft zo bijzonder dat je een klein mensje bij je draagt.

Leg deze mooie veranderingen vast voor later, om een herinnering te maken van de connectie en de liefde die je voelt.

Ik maak met liefde een mooie, ontspannen zwangerschapsshoot bij je thuis of op locatie, zodat je je deze bijzondere tijd altijd herinnert.

WERKWIJZE

Bij mijn zwangerschapsshoots staat de liefde en connectie met je kleintje centraal. Ik kom bij je thuis voor een lifestyle zwangerschapsshoot of we spreken af op een mooie locatie.

De beste periode voor een fotoshoot in je zwangerschap is rond de 32-34 weken, dan voel je je vaak nog fijn en is je buik op z’n mooist.

Lifestyle fotografie legt vast wat er is, dus heel natuurlijk en weinig poespas. Ik fotografeer met alleen daglicht, zodat frisse en pure foto’s ontstaan.

Terwijl ik je kleine aanwijzingen en opdrachten geef zoeken we samen de mooiste en lichte plekjes in je huis. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je op de foto komt zoals je echt bent.

Graag leg ik ook de babykamer en andere details van je voorbereiding vast, zo waardevol voor later! Mag ik jullie bijzondere reis vastleggen?

zwangerschapsfotografie amersfoort zwangerschapshoot op locatie laura elkhuizen fotografie
pakketten inclusief linnen fotoalbum laura elkhuizen fotografie

ALBUM

Natuurlijk ontvang je bij elk gekozen pakket een mooi persoonlijk gemaakt linnen fotoalbum. Zo heb je een hele tastbare herinnering die je er af en toe even bij kunt pakken om doorheen te bladeren, ook wanneer de kleine er al is.

Hoe leuk is het om later aan je kind de foto’s van de buik te laten zien toen hij/zij er nog in zat?

Gratis E-book

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK VOL MET KLEDINGADVIES

Het advies in mijn e-book past vooral bij mijn stijl van fotograferen: fris, puur en licht. Ik geef tips, do’s en don’t, voorbeeldfoto’s en kleurpaletten ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu mijn e-book!

ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie

ERVARINGEN

BLOG

ontspannen op de foto staan zakelijke fotografie bedrijfsfotografie website fotografie

Hoe ik zorg dat je ontspannen op de foto staat

newborn fotografie aan huis amersfoort baby fotoshoot laura elkhuizen fotografie

Newborn fotografie aan huis

lifestyle newborn shoot babyshoot aan huis amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie

Een lifestyle baby fotoshoot in Amersfoort