zwangerschapsfotografie op locatie lifestyle fotografie amersfoort laura elkhuizen fotografie

ZWANGERSCHAP
SHOOT

Wow, wat bijzonder, je bent zwanger! Gefeliciteerd met je zwangerschap.
En wat leuk dat je interesse hebt in het maken van een zwangerschap shoot!

Ik weet nog zo goed hoe ik me voelde bij de eerste echo’s en hoe bijzonder het was om nieuw leven te voelen in je buik. Dat mooie, intieme gevoel dat je niet alleen bent…

Je denkt na over hoe het zal zijn met een klein mensje om voor te zorgen en ondertussen verandert je lijf en groeit je mooie buik.

Dat wil je toch voor altijd vastleggen? Lees op deze pagina meer over mijn zwangerschap shoots!

Liefde & connectie met je kleintje

De 9 maanden van je zwangerschap is je lichaam zo anders, zo nieuw. Het blijft zo bijzonder dat je een klein mensje bij je draagt.

Leg deze mooie veranderingen vast voor later, om een herinnering te maken van de connectie en de liefde die je voelt.

Ik maak met liefde een mooie, ontspannen zwangerschap shoot bij je thuis of op locatie, zodat je je deze bijzondere tijd altijd herinnert.

WERKWIJZE

Bij mijn zwangerschap shoots staat de liefde en connectie met je kleintje centraal. Ik kom bij je thuis voor een lifestyle zwangerschap shoot of we spreken af op een mooie locatie.

De beste periode voor een fotoshoot in je zwangerschap is rond de 32-34 weken, dan voel je je vaak nog fijn en is je buik op z’n mooist.

 

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie legt vast wat er is, dus heel natuurlijk en weinig poespas. Ik fotografeer met alleen daglicht, zodat frisse en pure foto’s ontstaan.

Terwijl ik je kleine aanwijzingen en opdrachten geef zoeken we samen de mooiste en lichte plekjes in je huis. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je op de foto komt zoals je echt bent.

Graag leg ik ook de babykamer en andere details van je voorbereiding vast, zo waardevol voor later! Mag ik jullie bijzondere reis vastleggen?

zwangerschap shoot zwangerschapsfotografie amersfoort zwangerschapshoot op locatie laura elkhuizen fotografie
zwangerschap shoot inclusief album lifestyle shoot newborn shoot

ALBUM

Bij elk gekozen pakket ontvang je een cadeau. Vanaf pakket Medium ontvang je een mooi persoonlijk gemaakt linnen fotoalbum. Zo heb je een hele tastbare herinnering die je er af en toe even bij kunt pakken om doorheen te bladeren, ook wanneer de kleine er al is.

Hoe leuk is het om later aan je kind de foto’s van de buik te laten zien toen hij/zij er nog in zat!

Gratis E-book

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK VOL MET KLEDINGADVIES

Het advies in mijn e-book past vooral bij mijn stijl van fotograferen: fris, puur en licht. Ik geef tips, do’s en don’t, voorbeeldfoto’s en kleurpaletten ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu mijn e-book!

ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie

ERVARINGEN