websitefotografie personal branding zakelijke fotoshoot amersfoort

WEBSITE FOTOGRAFIE

Zijn de foto’s op je website verouderd of ben je net gestart en op zoek naar foto’s voor je website

Wil je je zichtbaarheid vergroten en ben je op zoek naar website fotografie, waarin professionele foto’s van jezelf en je bedrijf voor je website de focus zijn?

Lees dan verder!

Professioneel & ontspannen

Veel websites maken nog gebruik van gratis stockfoto’s in plaats van professionele foto’s en stralen zo niet uit wie de persoon achter het bedrijf is en ogen niet professioneel.

Website bezoekers hebben zo geen klik met het bedrijf en klikken weg van de website. Weg toekomstige klant! Zonde toch? En écht niet nodig!

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN WEBSITE FOTOGRAFIE?

Als je op zoek bent naar meer zichtbaarheid online en goede, professionele foto’s waardoor toekomstige klanten op je website blijven, dan kan ik je helpen!

Voor het maken van mooie foto’s voor je website plannen we vooraf een informatiegesprek in zodat ik goed helder heb waar jij en je bedrijf voor staan.

Daarnaast geef ik je huiswerk mee: voor welke pagina op je website heb je welke foto nodig. Door hier vooraf vast goed over na te denken en een plan voor te maken weten we zeker dat we straks geen belangrijke foto’s vergeten.

Fotoshoot voor website foto’s

Vervolgens plannen we een fotoshoot in waarbij ik een grote diversiteit aan beelden schiet.

Ik weet inmiddels goed waar ik bij website fotografie op moet letten: voor banners en headers hebben we brede liggende beelden nodig, eventueel met nog ‘lege’ ruimte ernaast voor tekst. Voor de over mij pagina maak ik juist staande portretfoto’s. Daarnaast zijn detailfoto’s ook altijd belangrijk om op je website op verschillende plaatsen te kunnen gebruiken.

Je kunt zo je hele website met nieuwe, professionele beelden vullen. Je wordt op de foto’s gezet zoals je écht bent. Professioneel en ontspannen. Jij en je bedrijf staan centraal!

Resultaat van de website fotoshoot

Klanten geven aan dat door het gebruik van professionele website foto’s de online zichtbaarheid sterk is verbeterd. Bezoekers van de website voelen een klik en blijven op de website!

Wil jij ook een website met professionele en ontspannen foto’s?

Neem contact met me op voor meer informatie!

website fotografie bedrijfsfotografie online zichtbaarheid
website fotografie bedrijfsfotografie online zichtbaarheid
ontspannen op de foto staan zakelijke fotografie websitefotografie bedrijfsfotografie amersfoort
website fotografie bedrijfsfotografie online zichtbaarheid
Ondernemers en bedrijven die je zijn voorgegaan

Ben je benieuwd naar mijn werk en naar welke ondernemers en bedrijven je zijn voorgegaan?

Klik hieronder op de links voor een greep uit mijn website fotografie

www.groeimetjebedrijf.nl

www.lerenmetpassie.nl

www.gezondaankomenenzo.nl

www.c-styleconcepts.nl

Gratis E-book

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK VOL MET KLEDINGADVIES

Wil je advies welke kleding goed past bij een newborn shoot? Het advies in mijn e-book Kledingadvies past vooral bij mijn stijl van fotograferen: fris, puur en licht. Ik geef tips, do’s en don’t, voorbeeldfoto’s en kleurpaletten ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu mijn e-book!

ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie

BLOG