Reviews

‘Zo fijn om mooie reviews te ontvangen! Natuurlijk geniet ik zelf volop van het maken van mooie herinneringen wanneer ik lieve baby’s, mooie gezinnen of ondernemers vol passie voor m’n lens heb. Dat is nou eenmaal wat ik het liefste doe.
Maar mijn dag is pas echt goed wanneer ik hoor van een klant hoe blij ze zijn met de foto’s. Echt, daar doe ik het allemaal voor!’

ERVARINGEN

lifestyle newborn shoot babyshoot aan huis amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie
” Super blij zijn we met de prachtige foto’s die Laura maakte van onze baby boy Benjamin en van ons gezin! Laura fotografeerde ons in de vertrouwde omgeving van onze slaapkamer. Benjamin vond het allemaal prima en heeft Laura al zijn gezichtsuitdrukkingen laten vastleggen. Laura was relaxed en nam alle tijd, zodat iedereen kon ontspannen. Het resultaat is prachtig en een mooie herinnering aan Benjamins babytijd en onze eerste tijd als gezin van vier. “
lifestyle newborn shoot babyshoot amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie
“ Laura kwam 3 weken nadat ons kindje geboren was fotograferen. Ze heeft het moment zo goed gepakt! Gewoon zoals het was.. op bed, met zn drietjes. Een héél waardevolle herinnering aan de babytijd.. want wat gaat het snel. Je zou bijna vergeten dat je kindje zo klein is geweest en daarom kijk ik vaak terug naar de mooie, pure foto’s. Dank je wel Laura!! We zijn er heel blij mee, ze zijn prachtig! ” 
bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst review laura elkhuizen fotografie
“ Eigenlijk is Laura Elkhuizen Fotografie meer dan 5 sterren waard…. Laura heeft een fantastische bedrijfsreportage voor mijn reisbureau gemaakt. Ze weet precies het juiste plaatje te schieten. Heel erg bedankt Laura! ”
lifestyle newborn shoot babyshoot aan huis amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie
“ We hebben een newbornreportage gedaan samen met Laura. Hele fijne ervaring. Communicatie met Laura ging erg makkelijk en de shoot zelf was heel ongedwongen. Ze luisterde naar onze wensen, gaf wat tips en liet ons gewoon onze gang gaan. We zijn nog altijd superblij met het resultaat! ” 
lifestyle newborn shoot babyshoot aan huis amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie
“ We hebben een newborn fotoshoot geboekt bij Laura en ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen én gezin. Het zijn ongedwongen foto’s zonder te poseren. Precies wat wij zochten! Naast de mooie scherpe digitale afbeeldingen kregen wij een fotoalbum. Heel blij met deze liefdevolle herinnering. Laura is een aanrader voor kersverse gezinnen 🙂 ” 
gezinsfotografie op locatie soesterduinen familie fotografie laura elkhuizen fotografie
“ We wilden graag mooie foto’s van de kinderen voor een collage aan de muur. Voorafgaand kregen we tips over kleding en dergelijke, heel handig! Tijdens de shoot in de Soesterduinen liet Laura de kinderen lekker spelen en rennen. De hele shoot ging daardoor heel relaxed en gezellig. De kinderen vonden het ook erg leuk om zo op de foto te gaan. Daardoor zijn het hele spontane foto’s geworden. ”

Gratis E-book

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK VOL MET KLEDINGADVIES

Het advies in mijn e-book past vooral bij mijn stijl van fotograferen: fris, puur en licht. Ik geef tips, do’s en don’t, voorbeeldfoto’s en kleurpaletten ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu mijn e-book!

ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie