Reviews

‘Zo goed om tevreden ondernemers te horen!
Enorm blij als een klant goed zichtbaar is online en zichzelf herkent op de foto’s.

ERVARINGEN

ontspannen op de foto staan zakelijke fotografie bedrijfsfotografie branding shoot zakelijk portret amersfoort
“Laura heeft een zakelijk portret gemaakt voor mijn website. Ik vond het best heel spannend maar Laura stelde me enorm op mijn gemak. Hierdoor ontstond een heel ontspannen sfeer die direct terug te zien is in de foto’s. Ik ben echt super blij met het resultaat. Nooit gedacht dat ik een fotoshoot zo leuk zou vinden.”
zakelijk portret profielshoot amersfoort bedrijfsfotografie zakelijke fotografie
“Laura maakt leuke, ontspannen foto’s. Ze stelt je op je gemak en dat is heel fijn omdat ik me niet gemakkelijk voor de camera voel. Ik ben erg blij met de foto’s die ze heeft gemaakt. Zeker een aanrader!”
bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst review laura elkhuizen fotografie
“ Eigenlijk is Laura Elkhuizen Fotografie meer dan 5 sterren waard…. Laura heeft een fantastische bedrijfsreportage voor mijn reisbureau gemaakt. Ze weet precies het juiste plaatje te schieten. Heel erg bedankt Laura! ”
branding shoot bedrijfsfotografie zakelijk portret laura elkhuizen fotografie
“Voor mijn zakelijk portret heb ik Laura gevraagd zodat ik wat betere foto’s had voor mijn social media kanalen en mijn website. Wat heeft zij ongelooflijk veel oog voor detail en kan zij je echt fotograferen zoals je bent. Mooie ongedwongen fotos met een natuurlijke uitstraling. Je krijgt ook een mooi aantal om uit te kiezen. Ik kan Laura van harte aanbevelen! Wat mij betreft de beste bedrijfsshoot in Amersfoort
bedrijfsfotografie fysiotherapiepraktijk laura elkhuizen fotografie
” Laura denkt mee met wat je graag wilt, kan zich goed inleven in de situatie en is flexibel. Wij hebben met patiënten en dus bezette ruimtes te maken en daar speelt ze heel soepel op in. Heel erg blij met onze bedrijfsfoto’s en daarmee een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar! “
profielfoto zakelijk portret amersfoort laura elkhuizen fotografie
” Professioneel, gedreven, vriendelijk en altijd een fraai resultaat! “
zakelijk portret bedrijfsfotografie branding shoot
“De shoot was een prettige ervaring. Het was een ontspannen sfeer en Laura liet me op mijn gemak voelen. Ik ben erg blij met de foto’s”