personal branding fotoshoot amersfoort laura elkhuizen fotografie

PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT

Hi leuke ondernemer!

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten en zoek je een fotograaf die een beeldbank voor je maakt waarin jij jezelf en je bedrijf herkent?

Lees hier meer informatie over mijn personal branding fotoshoot en ik ontmoet je graag!

Fris, puur en natuurlijk

 

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn, zodat je toekomstige klanten jou alvast een beetje leren kennen. Jij bent de persoon achter je bedrijf, je merk, jij bént jouw brand!

Als fotograaf leg ik je door middel van een personal branding fotoshoot vast zoals je bent. Mijn stijl is fris, puur en natuurlijk.

En ook al weet je hoe belangrijk het is om de foto te gaan, toch kun je je onzeker voelen voor zo’n fotoshoot en om het middelpunt te zijn. Ik herken het gevoel, ik snap je! Vooraf gaande aan de fotshoot hebben we een informatiegesprek waarin ik jou leer kennen, maar jij ook mij! Een goede voorbereiding helpt!

Tijdens de personal branding shoot stel ik je op je gemak en geef je aanwijzingen en kleine opdrachten. Veel ondernemers die ik heb mogen vastleggen vonden het eigenlijk achteraf superleuk en kregen er een enorme dosis zelfvertrouwen van!

Mag ik jouw verhaal ook vastleggen?

ERVARINGEN

HOE ZIET EEN PERSONAL BRANDING SHOOT ERUIT?

Wanneer je bij mij een personal branding fotoshoot boekt hebben we voorafgaand eerst een informatiegesprek. Dit gesprek is face to face (of bij grotere afstand via skype of telefoon). Tijdens dit gesprek kom ik meer te weten over je bedrijf en over wat je met je foto’s wilt uitstralen.

Wat zijn jouw USP’s (Unique Selling Points)? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Samen zoeken we naar authenticiteit en naar wat jou laat opvallen tussen de rest. Ook leer jij mij vast en beetje kennen, zodat straks het ijs is gebroken!

Vervolgens gaan we samen op zoek naar passende locaties. We maken foto’s op in ieder geval 2 locaties, zodat er voldoende diversiteit is in je foto’s.

Ook kijken we samen naar geschikte kleding. Tijdens de personal branding shoot maken we tijd voor kledingwissels, zodat er een echte beeldbank ontstaat met veel verschillende foto’s. Ik laat je accessoires meenemen die passen bij je brand of bij je bedrijf. Of spullen die gewoon passen bij jou: een mooie sjaal, dat fijne notitieboekje, alles waar jouw hart sneller van gaat kloppen is waardevol. Daarnaast maak ik ook graag foto’s van details.

Na de personal branding fotoshoot maak in een mooie selectie en zorg ik door mijn professionele nabewerking voor een frisse, natuurlijke uitstraling van je foto’s. 

profielfoto zakelijk portret zakelijke fotografie linkendin profiel amersfoort

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.  Reiskosten buiten Amersfoort (3825VE) bedragen 0,35 ct per km excl. BTW.

BLOG