newborn fotoshoot lifestyle newbornfotografie babyshoot babyfotografie bij je thuis

NEWBORN SHOOT

Je kleintje is in aantocht, of heeft zich misschien al aangediend. Wat geweldig! Die eerste weken staan in het teken van elkaar leren kennen en vooral veel liefde.

Voor je het weet zijn die bijzondere eerste weken voorbij. Je zou de tijd wel even stil willen zetten.

Ongedwongen & Puur

 

Een lifestyle newborn shoot is een hele mooie manier om die momenten in de eerste weken voor altijd vast te leggen. Ongedwongen en puur – zoals jullie echt zijn – samen met je kleintje. Maar ook wat later, wanneer je baby al wat ouder is, is een newborn shoot heel waardevol: je kindje is al wat meer wakker en maakt contact, zo leuk om vast te leggen!

Mag ik jullie verhaal vastleggen?

WERKWIJZE NEWBORN FOTOGRAFIE

Voor een lifestyle newborn shoot is de mooiste periode om af te spreken rond de 3 weken.

Je bent inmiddels wat aan elkaar gewend en er is weer wat rust in huis. Je kleine kindje slaapt nog veel en zal dan ook voornamelijk slapend op de foto komen.

FIJN BIJ JE THUIS
Ik kom fijn bij je thuis, zodat je baby en jullie je meer op je gemak voelen en ontspannen zijn. We nemen de tijd: is er een pauze nodig voor een voeding of een knuffel? Geen probleem.

Veiligheid van de newborn staat bij mij altijd voorop, ik let goed op wat je kleintje en jullie nodig hebben. Ik fotografeer zoals het is, dus geen rare poses of houdingen van het kindje,  geen poespas.

Ook voor een newborn shoot kom ik fijn bij jullie thuis. Doordat je kindje nu al wat ouder is, is er meer connectie en is je kindje meer wakker tijdens de shoot. Deze connectie met mama of papa leg ik met liefde vast. Ook hier geldt dat ik vastleg zoals het is, puur en natuurlijk.

Ik fotografeer bij je thuis graag op het grote bed in de ouderslaapkamer, maar ook de babykamer is natuurlijk mooi om vast te leggen. Ik maak foto’s van de baby, samen met mama en papa, maar ook een gezinsfoto, eventuele broertjes of zusjes en mooie details.

newbornshoot babyshoot newbornfotografie lifestyle newbornshoot bij je thuis amersfoort
pakketten inclusief linnen fotoalbum laura elkhuizen fotografie

ALBUM

Je ontvangt bij elk gekozen pakket van een newborn shoot een cadeau. Vanaf pakket Medium ontvang je een mooi persoonlijk gemaakt linnen fotoalbum. Zo heb je een hele tastbare herinnering die je er af en toe even bij kunt pakken om doorheen te bladeren.

Ongelofelijk toch hoe klein en mini het allemaal was?

Gratis E-book

DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK VOL MET KLEDINGADVIES

Wil je advies welke kleding goed past bij een newborn shoot? Het advies in mijn e-book Kledingadvies past vooral bij mijn stijl van fotograferen: fris, puur en licht. Ik geef tips, do’s en don’t, voorbeeldfoto’s en kleurpaletten ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu mijn e-book!

ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie

ERVARINGEN

BLOG

ontspannen op de foto staan zakelijke fotografie bedrijfsfotografie website fotografie

Hoe ik zorg dat je ontspannen op de foto staat

newborn fotografie aan huis amersfoort baby fotoshoot laura elkhuizen fotografie

Newborn fotografie aan huis

lifestyle newborn shoot babyshoot aan huis amersfoort newborn fotografie laura elkhuizen fotografie

Een lifestyle baby fotoshoot in Amersfoort