Lifestyle newborn shoot in hartje Amsterdam

newbornshoot lifestyle newborn shoot babyshoot laura elkhuizen fotografie amsterdam

Van alle newborns gaat mijn hart open, maar van deze nog net een beetje meer. Lieve, mooie Seppe is namelijk het zoontje van mijn achternicht Wytske. En natuurlijk reis je dan heel graag af naar hartje Amsterdam voor een lifestyle newborn shoot om zo prachtige foto’s van dat kleine kereltje en zijn supertrotse ouders te maken!

En terecht trouwens, wat een knap ventje! En zo heerlijk makkelijk. Bij aankomst in Amsterdam lag hij heerlijk te slapen in zijn kartonnen wiegje. Nog nooit gezien, maar wat een ideaal ding zeg! Wytske had m wel wat mooier gemaakt, omdat de toekomstige oma het eigenlijk niet vond kunnen, haar kleinkind in een kartonnen wieg, haha. Maar hij lag er toch heerlijk in te slapen! Even op bed foto’s maken vond hij ook prima, daarna even lekker bij mama om gevoed te worden.

Lifestyle newborn shoot midden in Amsterdam: ieniemienie babykamer

Tijdens een babyshoot neem ik altijd rustig de tijd. Terwijl mama voedt, maak ik mooie foto’s van t ieniemienie babykamertje. Tjsa, hartje Amsterdam he, wat wil je! Maar ik maak zo graag foto’s van alle details: de kleine slofjes, de eerste knuffeltjes, het geboortekaartje.

Na de voeding had Seppe weer een heerlijk volle buik en volgden de foto’s met mama en papa samen. Wat een prachtig gezicht, een liefdevol gezin. Zo leuk dat ik vaak de eerste gezinsfoto maak!

Ik houd er zó van om dat vast te leggen, dat overweldigende, nieuwe, warme geluk van een nieuw leven! Zo bijzonder om weer even binnen te kijken in een jong gezin!

Lieve Wytske, Boris en Seppe: geniet en blijf zo prachtig, vier de liefde!

X- Laura

Wil je meer foto’s zien van mijn babyshoots en ben je benieuwd of een lifestyle newborn shoot ook bij jou past? Check mijn portfolio!

lifestyle newborn shoot moeder zoon laura elkhuizen fotografie
lifestyle newborn shoot gezinsfoto laura elkhuizen fotografie
babyshoot gezinsfoto laura elkhuizen fotografie
ontspannen baby lifestyle newborn shoot aan huis
lifestyle fotografie newborn slapende baby
detail gezicht babyshoot newborn fotografie
gapende baby baby fotoshoot laura elkhuizen fotografie

DEZE BLOG DELEN: