Het belang van goede professionele foto’s voor een praktijk

het belang van goede professionele foto's voor je praktijk bedrijfsfotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

Ben je benieuwd naar het belang van goede, professionele foto’s voor je praktijk? In een wereld waarin beelden veel zeggen en ons gedrag vaak bepalen, zijn goede professionele foto’s erg belangrijk. Of je nu een fysiotherapeut, coach of een andere dienstverlener bent, de kwaliteit van je foto’s kan je helpen om je praktijk beter te laten zien. Ook helpt het om het vertrouwen op te bouwen bij nieuwe cliënten, doordat ze al een beter beeld hebben van je praktijk.

Voor de start van haar praktijk vroeg Femke van Veda Psychosomatiek & Coaching mij dan ook om mooie foto’s te maken van haarzelf en haar praktijk. Als psychosomatisch fysiotherapeut is haar benadering van cliënten nét even anders. Goede beelden hierbij zijn dan ook essentieel. We maakten een mooie set beelden om te gebruiken op haar nieuwe website, op socials en op andere reclame uitingen, zodat ze opvalt.

Benieuwd naar het belang van goede professionele foto’s voor jouw praktijk?

Lees dan vooral verder. Ik geef je in dit blog een paar redenen waarom professionele foto’s belangrijk zijn voor je praktijk:

Eerste Indruk

zakelijke foto's voor een praktijk zakelijke fotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

Op zoek naar een fysiotherapeut gaan mensen vaak het internet op. Je website is dus vaak de plek waar mensen als eerste met je kennismaken.

Goede foto’s zorgen voor een positieve eerste indruk, wat helpt om vertrouwen op te bouwen.

Merkidentiteit

het belang van goede professionele foto's voor een praktijk zakelijke fotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

Goede foto’s laten zien waar je praktijk voor staat. Ze laten zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Wanneer je foto’s hebt met de juiste uitstraling kan dit je helpen om de juiste clienten naar je praktijk te trekken. Het  geeft je praktijk waarde en een eigen merkidentiteit.

Geloofwaardigheid

Professionele foto’s laten zien dat je serieus bent over je praktijk. Je hebt de moeite genomen voor mooie foto’s in plaats van stockfoto’s van het internet te gebruiken. Ze zorgen ervoor dat mensen je diensten vertrouwen.

 

Betrokkenheid

het belang van goede professionele foto's voor een praktijk zakelijke fotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

Mooie foto’s trekken meer aandacht op sociale media en andere online plekken. Dit zorgt ervoor dat meer mensen geïnteresseerd raken in je praktijk. Je kijkt toch zelf ook eerder naar mooie plaatjes?

Onderscheid

het belang van goede professionele foto's voor een praktijk zakelijke fotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

Professionele foto’s helpen je op te vallen tussen concurrenten. Unieke beelden, die de waarden van je praktijk goed uitstralen, zorgen ervoor dat je je onderscheidt van anderen. Stand out in a crowd!

bedrijfsfoto's fysiotherapiepraktijk websitefotografie amersfoort

profielfoto zakelijke fotografie fysiotherapiepraktijk websitefotografie bedrijfsfotografie amersfoort

Heb jij een eigen praktijk en ben je op zoek naar een fotograaf die goede, professionele foto’s van je praktijk kan maken? Foto’s waar je praktijk goed naar voren komt en waar je ontspannen opstaat, zoals je bent? Neem dan contact met me op, ik help je graag!

 

DEZE BLOG DELEN: