Het belang van een mooi fotoalbum

foto album lifestyle fotografie laura elkhuizen fotografie

Computer vol met foto’s 

Herken je dat? Mappen vol met foto’s op je computer, waarvan je steeds denkt: ik moet er iets mee? Maar steeds stel je het maken van een album uit, je komt er niet aan toe. Ik leg je in dit blog het belang van een mooi fotoalbum toe, misschien een goede stok achter de deur!

Het belang van een mooi fotoalbum

Met foto’s zet je de tijd even stil. Momenten bevriezen, kleine details worden vastgelegd, herinneringen gemaakt.

Neem nou foto’s van een pasgeboren baby. Je weet waarschijnlijk zelf hoe waar alle clichés zijn: ze worden veel te snel groot. Het is zo mooi en fijn om dat hele kleine vast te leggen, juist omdat het zo snel verandert. De donshaartjes op de oortjes, de mini nageltjes van de handjes, het zachte roze huidje. Zelf schiet je flink veel foto’s en misschien heb je deze bijzondere periode ook wel laten vastleggen door een fotograaf. En die foto’s staan allemaal in een of meerdere mapjes op je computer. Door de hectiek van de dag doe je er verder niets mee. En het worden er meer en meer en de drempel om ze af te laten drukken wordt steeds groter… Zonde! Wanneer je de foto’s in een mooi fotoalbum laat afdrukken blader je er vaak even doorheen. Opa’s en oma’s kijken er graag even in. En hoe leuk is het voor de kleine om later zelf te kijken hoe klein hij/zij was?

Luxe fotoalbum inbegrepen bij fotopakket

Omdat ik de waarde van een mooi fotoalbum als geen ander begrijp ontvang je bij al mijn fotopakketten een fotoalbum inclusief.

Zo maken we van de gemaakte foto’s een blijvende herinnering en belanden de fotobestanden van de fotoshoot niet alleen maar als digitaal bestand op de computer, zonder dat er iets mee gebeurd.

Mijn vaklab maakt de mooiste albums, prachtig gebonden. Je hebt de keuze uit heel veel mooie kleuren linnen,  zodat het album de uitstraling krijgt die bij je past. Zo kun je altijd weer even terug naar het moment en de foto’s terugkijken.

Mag ik jouw verhaal vastleggen en ook zo’n mooi album voor je maken?

DEZE BLOG DELEN: