ebook kledingadvies laura elkhuizen fotografie

GRATIS E-BOOK KLEDINGADVIES

Hi! Je bent op de goede plek om mijn ebook Kledingadvies te downloaden, met daarin veel tips en adviezen over kleding voor een fotoshoot.

Ik geef je vast mijn eerste (en meteen belangrijkste 😉 tip:

Trek vooral aan waar je je mooi en lekker in voelt,  dat gevoel zie je namelijk terug op de foto!

Dus misschien toch niet dat ene rokje dat nu zo in de mode is – maar waarvan je twijfelt of het bij je past – maar speel op zeker en trek aan waar je in straalt!

Meer adviezen lezen? Download mijn ebook Kledingadvies via de onderstaande link:

Ongedwongen & Puur

 

Een lifestyle newborn shoot is een hele mooie manier om die momenten in de eerste weken voor altijd vast te leggen. Ongedwongen en puur – zoals jullie echt zijn – samen met je kleintje. Maar ook wat later, wanneer je baby al wat ouder is, is een newborn shoot heel waardevol: je kindje is al wat meer wakker en maakt contact, zo leuk om vast te leggen!

Mag ik jullie verhaal vastleggen?

NEWBORN SHOOT

Wil je graag mooie foto’s van je baby en ben je op zoek naar een newborn shoot? Je kleintje is in aantocht, of heeft zich misschien al aangediend. Wat geweldig! Die eerste weken staan in het teken van elkaar leren kennen en vooral veel liefde.

Voor je het weet zijn die bijzondere eerste weken voorbij. Je zou de tijd wel even stil willen zetten.

Ik kom graag fijn bij je thuis om mooie, ongedwongen en pure foto’s te maken van de newborn en jullie als kersvers gezin. Bekijk hieronder mijn portfolio met voorbeelden van mijn newborn shoots.

newborn fotoshoot lifestyle newbornfotografie babyshoot babyfotografie bij je thuis

ERVARINGEN

BLOG