Bedrijfsfotografie in Amersfoort

bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst laura elkhuizen fotografie

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Elke van Tui at Home Elke Ruitenbeek. Ze was op zoek naar een fotograaf die haar op de foto kon zetten zoals ze écht is, een natuurlijk zakelijk portret. Het liefst dus ook geen foto’s in een studio, maar op haar eigen werkplek én aan de keukentafel in Amersfoort. Elke komt namelijk als persoonlijk reisagent ook gewoon bij je thuis aan je keukentafel zitten om je te voorzien van een goed en persoonlijk reisadvies.

bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst laura elkhuizen fotografie

Regionale ondernemers die elkaar steunen

Enorm leuk dat ze mij benaderde. We kennen elkaar al wat langer en wonen en werken allebei in Vathorst, Amersfoort, en steunen elkaar dus zo als regionale ondernemers! Dat is wat ik het liefste doe: bedrijfsfotografie in Amersfoort, in mijn eigen stad! Natuurlijk paste deze opdracht ook perfect bij mijn stijl van bedrijfsfotografie: natuurlijk en ontspannen.

We begonnen, na een lekkere bak koffie, eerst op Elke’s werkplek thuis. Ze heeft een fijn kantoor in Vathorst, omgeven door enorm veel reisgidsen en is daar veel te vinden. Eerst vond Elke het allemaal wat ongemakkelijk, maar toen ze een telefoontje kreeg en ik onderhand gewoon doorschoot, had ze langzamerhand niet meer in de gaten dat ik er was. We maakten foto’s van haar aan het werk, maar ook een paar nieuwe zakelijk portret foto’s.

bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst beeldbank laura elkhuizen fotografie

Daarna maakten we foto’s aan de keukentafel, waarbij Elke een klant adviseerde over een reis. Enorm tof om te zien hoe blij Elke wordt van haar werk! En zo fijn dat ze als reisagent gewoon lekker bij je thuis komt!

Extra foto’s voor beeldbank

Om Elke’s beeldbank compleet en uitgebreid te maken schoten we ook nog plaatjes bij een andere lokale ondernemer in Amersfoort Vathorst: Proof Bakery. Onder het genot van een lekkere kop thee en een heerlijk taartje had Elke inmiddels helemaal geen moeite meer met het fotograferen en maakten we ook mooie detailfoto’s, die ze goed kan gebruiken op social media.

bedrijfsfotografie amersfoort zakelijk portret vathorst beeldbank laura elkhuizen fotografie

Inmiddels gebruikt Elke de foto’s al veel op haar social media kanalen en kan ze voorlopig weer vooruit met haar beeldbank en zakelijk portret foto’s.

Op zoek naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie in Amersfoort?

Ben jij ook een ondernemer of bedrijfseigenaar en op zoek naar een fotograaf die natuurlijke en ontspannen bedrijfsfotografie in Amersfoort biedt? In de huidige digitale wereld is de eerste kennismaking met het gezicht achter een bedrijf enorm belangrijk. Website bezoekers zijn visueel ingesteld en checken als eerste de foto’s van de persoon achter de onderneming. Goede, kwalitatieve portretten en foto’s zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf en mogen niet ontbreken!

Check mijn portfolio om te zien of mijn stijl bij je onderneming pas en neem contact met me op voor informatie. Ik help je graag!

lieve groet,

Laura

DEZE BLOG DELEN: